Gulhaneli Doktorlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gulhaneli doktorlar

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Forum hata ve sorunlari

+11
albatros
REDHALLOWEN
issos
doktormarasmuss
efeson
dr dertli_1992
dr hektor
deliolcam
limitsizyerliiçki
drT2
Admin
15 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
doktormarasmuss
Doçent Doktor
Doçent Doktor

Erkek Mesaj Sayısı : 301

Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma 8 Ocak 2010 - 15:24

forum açılmış tekrar admine teşekkürler bugun haberim oldu hemen damladım cheers
issos
Yardımcı Doçent
Yardımcı Doçent
issos

Erkek Mesaj Sayısı : 166

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 9 Ocak 2010 - 11:29

Selamlar herkese. 2 yıl önce Beyhan abinin öğlenarası oda muhabbetinde beni eklediği, sonra da sende bir aktivasyon göremedim o yüzden siliyorum dediği siteyi tekrar buldum galiba ?! Buralardaysa kendisine saygılarımı sunuyorum.
REDHALLOWEN
Profesör Doktor
Profesör Doktor
REDHALLOWEN

Erkek Mesaj Sayısı : 1578

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 9 Ocak 2010 - 14:10

beyhan abi beni de buraya kötü bulaştırdı. ama ne hikmetse kendinde de bir aktivasyon göremedik
albatros
Uzman Doktor
Uzman Doktor
albatros

Erkek Mesaj Sayısı : 92

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 9 Ocak 2010 - 14:12

Beyhan abi suanda online. Herhalde eski yazilara takilip kaldi Smile
d?sardak
Misafir

MesajKonu: dısarda kaldık   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 4 Mayıs 2010 - 1:14

cocuklar neden uye olamıyoruz buraya kafa kagıdımın fotokopısını atayım adres verin de Smile
naruto
Misafir

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 23 Haz. 2010 - 17:05

sayın abilerim, ablalarım, kardeşlerim burada bizler de varız bizi de alın lütfen. isterseniz diplomamı taratıp göndereyim ne gerekiyorsa itina ile yapılır lol! saygılar sevgiler
protruzyon
Uzman Doktor
Uzman Doktor

Erkek Mesaj Sayısı : 74

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Haz. 2010 - 10:18

yeni üye gaydı yapılacak admine söyleyin hazırlık yapsın Very Happy Very Happy
genç t?b
Misafir

MesajKonu: sayın abilerim   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 30 Haz. 2010 - 0:08

sayın abilerim biliyorum burası bunun yeri değil ama kendi çabalarımla ulaşabildiğim tek yer burası,ben bu yıl üniversite sınavına girdim ve okul tercih etmeyi düşünüyorum ancak şöyle bir sorum var izninizle, ben gatayı kazanıpta mülakat sağlık vs. elenirsem ne olacak? internet sitesinde bir sonraki puanının yettiği sivil üniversiteye yerleşir diyor ama zaten ben gatayı kazandıgımda yani herkesin kazandığı yerler açıklandığında benim bir altımda ki yeride kazanan insanlar olacak kontenjanı dolmuş olacak ben nasıl oraya yerleşebilicem?
Hakan87
Misafir

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. 30 Haz. 2010 - 9:18

Askeri Lise: 4 sene
Gülhane : 6 sene

Mensup olduğun mesleğin forumuna girememek: Paha biçilemez Smile Smile

Kafa kağıdını, Görev başında iken çekilmiş resimlerimi taratayım göndereyim ama bende üye olayım yahu Smile
yurdakadim
Yardımcı Doçent
Yardımcı Doçent
yurdakadim

Erkek Mesaj Sayısı : 242

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 3 Tem. 2010 - 5:15

genç tıb demiş ki:
sayın abilerim biliyorum burası bunun yeri değil ama kendi çabalarımla ulaşabildiğim tek yer burası,ben bu yıl üniversite sınavına girdim ve okul tercih etmeyi düşünüyorum ancak şöyle bir sorum var izninizle, ben gatayı kazanıpta mülakat sağlık vs. elenirsem ne olacak? internet sitesinde bir sonraki puanının yettiği sivil üniversiteye yerleşir diyor ama zaten ben gatayı kazandıgımda yani herkesin kazandığı yerler açıklandığında benim bir altımda ki yeride kazanan insanlar olacak kontenjanı dolmuş olacak ben nasıl oraya yerleşebilicem?

salak salak

biri şunu uyarsın
ortikon
Misafir

MesajKonu: yeni üyelikle ilgili   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 8 Tem. 2010 - 19:47

saygıdeğer admin abim; yaklaşık bir aydır yeni üye kaydı açılacak diye ümitle bekliyorum, hemen hergün üyelik açılmış mı diye kontrol ediyorum ama kontrol ede ede tbc basili kaptım verem oldum be abii.bu işe bir çözüm bulalım artık.anlıyorum güvenlik açısından yeni üye almak istemiyorsunuz ama yapabileceğimiz mutlaka bir şey vardır tıbbiyeliden kaçmaz abi Very Happy benim aklıma facebook dan kontrol etmek geldi abi müracat edenleri facebook dan kontrol edin arkadaş listesi v.s. bakın mutlaka tanıdık bir yüz bir ibare bulunur saygılarımla
drmertkaan
Doçent Doktor
Doçent Doktor
drmertkaan

Erkek Mesaj Sayısı : 469

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 8 Tem. 2010 - 20:04

sanırım admin forumu takip etmiyor artık .sorun o bence
albatros
Uzman Doktor
Uzman Doktor
albatros

Erkek Mesaj Sayısı : 92

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 10 Tem. 2010 - 5:54

drmertkaan demiş ki:
sanırım admin forumu takip etmiyor artık .sorun o bence

aynen
ortikon
Misafir

MesajKonu: ümitsiz vaka   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 10 Tem. 2010 - 18:55

mert abi desenize artık ümidi keselim biz Sad neyse artık biz de buradan idare edecez demek ki paylaşacak birşey olursa buradan paylaşırız admin abim gelene kadar Razz
enfexia500
Asistan Doktor
Asistan Doktor

Erkek Mesaj Sayısı : 10

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 15 Tem. 2010 - 20:28

.

En son enfexia500 tarafından Perş. 28 Ekim 2010 - 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gençt?bb
Misafir

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 19 Tem. 2010 - 22:25

sayın abilerim sorumda gariplik falan yok kimseyede gülmek haddim değil daha 18 yaşındayım ve hiç bir art niyetim olmadan gerçekten yazsam mı diye düşündüğüm için sordum soruyu,ama tam bir cevap almak yerine yadırganıp salak yerine kondum benim bulunduğum çevre itibariyle okul hakkında bilgi alabilecek imkanım yok kendi imkanlarımla en fazla buraya ulaşabildim hata yapmamak için elimden gelen araştırmayı yapıyorum ama sizleri rahatsız ettiğimi anladım bu son mesajım olacak merak etmeyiniz. Hepinize mutlu bir hayat dilerim.

Forum hata ve sorunlari
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2