| Forum hata ve sorunlari | |
|
+11albatros REDHALLOWEN issos doktormarasmuss efeson dr dertli_1992 dr hektor deliolcam limitsizyerliiçki drT2 Admin 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
doktormarasmuss Doçent Doktor
Mesaj Sayısı : 301 Yaş : 39 Nerden : güneşin doğduğu yerden Kayıt tarihi : 08/01/10
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari Cuma 8 Ocak 2010 - 15:24 | |
| forum açılmış tekrar admine teşekkürler bugun haberim oldu hemen damladım | |
|
| |
issos Yardımcı Doçent
Mesaj Sayısı : 166 Yaş : 49 Nerden : Ankara Kayıt tarihi : 08/01/10
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari C.tesi 9 Ocak 2010 - 11:29 | |
| Selamlar herkese. 2 yıl önce Beyhan abinin öğlenarası oda muhabbetinde beni eklediği, sonra da sende bir aktivasyon göremedim o yüzden siliyorum dediği siteyi tekrar buldum galiba ?! Buralardaysa kendisine saygılarımı sunuyorum. | |
|
| |
REDHALLOWEN Profesör Doktor
Mesaj Sayısı : 1578 Yaş : 54 Nerden : GATA Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari C.tesi 9 Ocak 2010 - 14:10 | |
| beyhan abi beni de buraya kötü bulaştırdı. ama ne hikmetse kendinde de bir aktivasyon göremedik | |
|
| |
albatros Uzman Doktor
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari C.tesi 9 Ocak 2010 - 14:12 | |
| Beyhan abi suanda online. Herhalde eski yazilara takilip kaldi | |
|
| |
d?sardak Misafir
| Konu: dısarda kaldık Salı 4 Mayıs 2010 - 1:14 | |
| cocuklar neden uye olamıyoruz buraya kafa kagıdımın fotokopısını atayım adres verin de |
|
| |
naruto Misafir
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari Çarş. 23 Haz. 2010 - 17:05 | |
| sayın abilerim, ablalarım, kardeşlerim burada bizler de varız bizi de alın lütfen. isterseniz diplomamı taratıp göndereyim ne gerekiyorsa itina ile yapılır saygılar sevgiler |
|
| |
protruzyon Uzman Doktor
| |
| |
genç t?b Misafir
| Konu: sayın abilerim Çarş. 30 Haz. 2010 - 0:08 | |
| sayın abilerim biliyorum burası bunun yeri değil ama kendi çabalarımla ulaşabildiğim tek yer burası,ben bu yıl üniversite sınavına girdim ve okul tercih etmeyi düşünüyorum ancak şöyle bir sorum var izninizle, ben gatayı kazanıpta mülakat sağlık vs. elenirsem ne olacak? internet sitesinde bir sonraki puanının yettiği sivil üniversiteye yerleşir diyor ama zaten ben gatayı kazandıgımda yani herkesin kazandığı yerler açıklandığında benim bir altımda ki yeride kazanan insanlar olacak kontenjanı dolmuş olacak ben nasıl oraya yerleşebilicem? |
|
| |
Hakan87 Misafir
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari Çarş. 30 Haz. 2010 - 9:18 | |
| Askeri Lise: 4 sene Gülhane : 6 sene Mensup olduğun mesleğin forumuna girememek: Paha biçilemez Kafa kağıdını, Görev başında iken çekilmiş resimlerimi taratayım göndereyim ama bende üye olayım yahu |
|
| |
yurdakadim Yardımcı Doçent
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari C.tesi 3 Tem. 2010 - 5:15 | |
| - genç tıb demiş ki:
- sayın abilerim biliyorum burası bunun yeri değil ama kendi çabalarımla ulaşabildiğim tek yer burası,ben bu yıl üniversite sınavına girdim ve okul tercih etmeyi düşünüyorum ancak şöyle bir sorum var izninizle, ben gatayı kazanıpta mülakat sağlık vs. elenirsem ne olacak? internet sitesinde bir sonraki puanının yettiği sivil üniversiteye yerleşir diyor ama zaten ben gatayı kazandıgımda yani herkesin kazandığı yerler açıklandığında benim bir altımda ki yeride kazanan insanlar olacak kontenjanı dolmuş olacak ben nasıl oraya yerleşebilicem?
salak salak biri şunu uyarsın | |
|
| |
ortikon Misafir
| Konu: yeni üyelikle ilgili Perş. 8 Tem. 2010 - 19:47 | |
| saygıdeğer admin abim; yaklaşık bir aydır yeni üye kaydı açılacak diye ümitle bekliyorum, hemen hergün üyelik açılmış mı diye kontrol ediyorum ama kontrol ede ede tbc basili kaptım verem oldum be abii.bu işe bir çözüm bulalım artık.anlıyorum güvenlik açısından yeni üye almak istemiyorsunuz ama yapabileceğimiz mutlaka bir şey vardır tıbbiyeliden kaçmaz abi benim aklıma facebook dan kontrol etmek geldi abi müracat edenleri facebook dan kontrol edin arkadaş listesi v.s. bakın mutlaka tanıdık bir yüz bir ibare bulunur saygılarımla |
|
| |
drmertkaan Doçent Doktor
Mesaj Sayısı : 469 Yaş : 49 Nerden : ankara Kayıt tarihi : 06/01/10
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari Perş. 8 Tem. 2010 - 20:04 | |
| sanırım admin forumu takip etmiyor artık .sorun o bence | |
|
| |
albatros Uzman Doktor
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari C.tesi 10 Tem. 2010 - 5:54 | |
| - drmertkaan demiş ki:
- sanırım admin forumu takip etmiyor artık .sorun o bence
aynen | |
|
| |
ortikon Misafir
| Konu: ümitsiz vaka C.tesi 10 Tem. 2010 - 18:55 | |
| mert abi desenize artık ümidi keselim biz neyse artık biz de buradan idare edecez demek ki paylaşacak birşey olursa buradan paylaşırız admin abim gelene kadar |
|
| |
enfexia500 Asistan Doktor
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 54 Nerden : tıbbiyeden Kayıt tarihi : 09/01/10
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari Perş. 15 Tem. 2010 - 20:28 | |
|
En son enfexia500 tarafından Perş. 28 Ekim 2010 - 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
gençt?bb Misafir
| Konu: Geri: Forum hata ve sorunlari Ptsi 19 Tem. 2010 - 22:25 | |
| sayın abilerim sorumda gariplik falan yok kimseyede gülmek haddim değil daha 18 yaşındayım ve hiç bir art niyetim olmadan gerçekten yazsam mı diye düşündüğüm için sordum soruyu,ama tam bir cevap almak yerine yadırganıp salak yerine kondum benim bulunduğum çevre itibariyle okul hakkında bilgi alabilecek imkanım yok kendi imkanlarımla en fazla buraya ulaşabildim hata yapmamak için elimden gelen araştırmayı yapıyorum ama sizleri rahatsız ettiğimi anladım bu son mesajım olacak merak etmeyiniz. Hepinize mutlu bir hayat dilerim. |
|
| |
| Forum hata ve sorunlari | |
|