Gulhaneli Doktorlar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gulhaneli doktorlar

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Forum hata ve sorunlari

+11
albatros
REDHALLOWEN
issos
doktormarasmuss
efeson
dr dertli_1992
dr hektor
deliolcam
limitsizyerliiçki
drT2
Admin
15 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Forum hata ve sorunlari Empty
MesajKonu: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeSalı 3 Mart 2009 - 19:09

Arkadaşlar bu başlik altina onay bekleyen arkadaşlar veya herhangi bir hata iletisi ile karşılaşan arkadaşların sorunları yazılsın.
https://gulhanem.forum.st
drT2
Asistan Doktor
Asistan Doktor

Erkek Mesaj Sayısı : 52

MesajKonu: Yazı boyutu nasıl   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeC.tesi 7 Mart 2009 - 17:16

Admin arkadaşım; yazıların boyutları küçük değilmi? bende mi küçük görünüyor bilemiyorum tabi, öyleyse gereksiz sayılacak mesajım için kusura bakmayın ancak genelde bu şekilde ise bence biraz ufak kalmış gibi yazı boyutu.. Bu konuyu düşünebilirsiniz, yine de sizin takdiriniz tabi
limitsizyerliiçki
Asistan Doktor
Asistan Doktor
limitsizyerliiçki

Kadın Mesaj Sayısı : 25

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 8 Mart 2009 - 9:02

evet yazıları büyütebilirmiyiz? gözlüklüyüm ve kiloluyum bunların üzerine bir de baş ağrısı eklenmese... Smile
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 8 Mart 2009 - 12:08

Forumun görünümünü biraz değiştirdim. Fikirleriniz?
deliolcam
Profesör Doktor
Profesör Doktor
deliolcam

Erkek Mesaj Sayısı : 767

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 8 Mart 2009 - 12:10

ÇOK DAHA İYİ OLMUŞ..ELİNE SAĞLIK
dr hektor
Yardımcı Doçent
Yardımcı Doçent

Erkek Mesaj Sayısı : 155

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 8 Mart 2009 - 12:30

Elinize sağlık sayın adminim.Herkes etrafında forumdan haberi olmayanlara haber etsin üye olsunlar,üye sayımızın en az eski forum kadar olması lazım,uyuma Tıbbiyeli,sustukça sıra sana gelecek..(Gerçi ilk günler için üye sayısı fena sayılmaz hele ki milletin tırsmasını da hesaba katarsak)
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 8 Mart 2009 - 15:25

Yeterli sayıya ulaştığımızda yeni bir güvenlik önlemini devreye sokucam. Böylece foruma TANIMADIĞIMIZ HİÇKİMSE giremeyecek. Böylece rahat rahat sohbet edebilicez arkadaşlar...
dr hektor
Yardımcı Doçent
Yardımcı Doçent

Erkek Mesaj Sayısı : 155

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 8 Mart 2009 - 16:34

Zaten eski forumun kapanma sebebi olarak Seko öğrenci grup komutanından şüpheleniyordu,adam üşenmemiş foruma üye olmuş diğer sblarla birlikte yazılan tüm mesajları okuyup takip etmişler,okuldaki öğrencilere de bu siteye girmeyin,orada vatan hainleri var,hepsinden hesabı sorulacak falan filan demiş,şimdi bu zihniyetten ne beklenir Tanrı aşkına soruyorum?(Öğrenci falan kalmayınca işsiz kalacaksınız amca haberiniz yok)
drT2
Asistan Doktor
Asistan Doktor

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 8 Mart 2009 - 18:15

Admin demiş ki:
Forumun görünümünü biraz değiştirdim. Fikirleriniz?

Teşekkür ederim sayın adminim.. daha güzel olmuş Smile
deliolcam
Profesör Doktor
Profesör Doktor
deliolcam

Erkek Mesaj Sayısı : 767

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 8 Mart 2009 - 21:22

dr hektor demiş ki:
Zaten eski forumun kapanma sebebi olarak Seko öğrenci grup komutanından şüpheleniyordu,adam üşenmemiş foruma üye olmuş diğer sblarla birlikte yazılan tüm mesajları okuyup takip etmişler,okuldaki öğrencilere de bu siteye girmeyin,orada vatan hainleri var,hepsinden hesabı sorulacak falan filan demiş,şimdi bu zihniyetten ne beklenir Tanrı aşkına soruyorum?(Öğrenci falan kalmayınca işsiz kalacaksınız amca haberiniz yok)

toplam 2000 askeri dr un 800 ü oraya üyeydi yahu..yarı yarıya vatan haini öylemi...neyimle güleceğimi şaşırdım ..Smile)
dr dertli_1992
Uzman Doktor
Uzman Doktor
dr dertli_1992

Erkek Mesaj Sayısı : 104

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePtsi 9 Mart 2009 - 4:02

şu andakaç askeri doktor kaldı bilen varmı? bir aralar 2800-3000 idik, 2000'e düştük mü hakkaten?
doruk
Misafir

MesajKonu: İZİN VER   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeÇarş. 11 Mart 2009 - 17:20

SEVGİLİ ADMİNİM NEDEN YENİ KAYIT İZNİ VERMİYORSUN ?
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeÇarş. 11 Mart 2009 - 20:56

Şimdilik referans ile üyelik üzerinde çalışıyorum. Üyelik sistemi herkesin kendi tanıdığı arkadaşları üzerinden olacak ve özel sorulara verilen doğru cevaplar ile üyelikler onaylanacak. Sivrisineklerden korunmak için buna mecburuz.
insunatu
Misafir

MesajKonu: kayıt   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeÇarş. 11 Mart 2009 - 23:01

kardeşler eski foruma üyeydim
yeni foruma da üye olmak istiyorum
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeÇarş. 11 Mart 2009 - 23:35

Sadece 24 saatliğine üyeliği açıyorum...
efeson
Asistan Doktor
Asistan Doktor

Erkek Mesaj Sayısı : 46

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePerş. 12 Mart 2009 - 1:40

her yazıların altına bu yazılanlara katılıyorum ve katılmıyorum dıye bır ekleme yapılırsa yazılanların ne kadar okundugu ve kımlerın neler dusundugu ve ne kadar kale aldıgını anlarız yoksa yazanlar sadece kendı dusuncelerınden oteye gecmezzzz
umarım admın kardes bunu yapabılırsın her uyenın sadece bır kez oy kullanırsa daha ıyı olur
drT2
Asistan Doktor
Asistan Doktor

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePerş. 12 Mart 2009 - 18:46

efeson demiş ki:
her yazıların altına bu yazılanlara katılıyorum ve katılmıyorum dıye bır ekleme yapılırsa yazılanların ne kadar okundugu ve kımlerın neler dusundugu ve ne kadar kale aldıgını anlarız yoksa yazanlar sadece kendı dusuncelerınden oteye gecmezzzz
umarım admın kardes bunu yapabılırsın her uyenın sadece bır kez oy kullanırsa daha ıyı olur

Güzel bi düşünce
hipokrat
Misafir

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeCuma 13 Mart 2009 - 10:03

sevgili kardeşlerim nasıl üye olucağız....
gördüğüm kadarıyla şu an mümkün değil?
gecekond
Misafir

MesajKonu: üye alımı   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeC.tesi 14 Mart 2009 - 0:38

yeni foruma üye olmak istiyorum ama olamıyorum üye alımı ne zaman açılacak?
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePaz 15 Mart 2009 - 18:37

Kayıt kapatılmıştır.
x-m
Misafir

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePtsi 16 Mart 2009 - 16:58

"kayıt kapatılmıştır"
neden??????????
pharmato
Misafir

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeSalı 21 Nis. 2009 - 23:56

üye olmak istiyorum,nasıl olur ne yapmam gerekiyor
boyac?
Misafir

MesajKonu: şifremi unuttum   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimePerş. 30 Nis. 2009 - 22:06

yeni internet adresi almadan şifremi mesajla hatırlatırsan sevinirim.
scarefac
Misafir

MesajKonu: Geri: Forum hata ve sorunlari   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeCuma 1 Mayıs 2009 - 12:54

neden kayıt olamıyorum ne yapmalıyım biri bilgi verecek mi?
redalert
Misafir

MesajKonu: merhaba   Forum hata ve sorunlari Icon_minitimeCuma 1 Mayıs 2009 - 19:12

sayin askeri doktor abilerim oncelikle konuyla alakasiz bir sey yazdigim icin ozur dilerim ancak bu kadar askeri doktor varken sormak istedim ben khoya veya dho ya (dho daha agir basiyor) girmek istiyorum ve bunun icin lazer ameliyati olmayi dusunuyorum bu ameliyatla giren bi cocuk var arkadasimin kuzeni ama bazi doktorlarda anlasilir ameliyat oldugun elenirsin diyo giren cocuksa beni anlamadilar senide anlamazlar diyor hangisi dogru anlamadim anlasilir mi anlasilmaz mi yada anlasilma ihtimali ne kadardir bu ihtimal denizdede karadada ayni midir havada 100de 100 anlarlar diye biliyorum bana soylenen bu ama dogrusunu tabii ki siz bilirsiniz, lutfen yardimci olun bosuna lazer ameliyati olmak istemiyorum.tesekkurler

Forum hata ve sorunlari
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki